Over Jeans Centre
Overslaan naar contentWist je dat Nederland ook weleens wordt  ‘blue country’ wordt genoemd? Enig idee waarom? Omdat je in elke willekeurige winkelstraat wordt overrompeld door jeans! Dit tijdlozekledingstuk domineert het Nederlandse straatbeeld, en Jeans Centre heeft hier een groot aandeel in! Vanaf de oprichting 45 jaar geleden  rollen jeans in alle soorten en maten dagelijks over de toonbank. Ever since verspreiden onze winkels  zich als een blauwe vlek door het land. Jeans Centre telt inmiddels bijna 100 winkels!  

Ons geheim? De perfecte jeans vinden is geen makkie, en dat begrijpen we. Daarom proberen we onze klanten op zo’n deskundige en vriendelijk mogelijke manier te helpen aan the perfect fit. Met liefde voor denim en de denimdragers: Jeans Centre is there for you!  

EEN KORTE GESCHIEDENIS - TIJDLIJN

1976: Oprichting in Breda, opening eerste winkel genaamd Koko Blue.

80ies: Koko Blue is een succes, de eerste Jeans Centre winkels volgen.

1992:  Euretco neemt Jeans Centre over, de overige winkels uit de Brander Group worden onder Jeans Centre voortgezet. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Zodra Jeans Centre onderdeel wordt van JOG Group, komen ze in een stroomversnelling met een nieuw logo, nieuw winkelconcept en een webshop. De Denim Market wordt geboren en ook het loyalty programma JC Friends.

2015: Het winkelconcept ontwikkelt zich verder, trouwe klanten worden beloond met een nieuw CRM-systeem en een app. Ook nieuw zijn de tool voor jeansadviseurs en ook de omni-channel benadering om klanten nog beter te bedienen over alle kanalen heen.

2017: De winkels worden steeds meer ingericht als totaalbeleving. De eerste flagship store opent zijn deuren in Den Haag. Het design is vernieuwd en vanaf nu worden klanten extra verwend met een coffee corner, atelier en een zithoek. Ook ontstaat nu de kenmerkende en indrukwekkende denimwand, vanaf dag 1 een echte eyecatcher in de winkel.

2021: De afgelopen jaren verspreidden de winkels zich als een blauwe vlek over het land. Nieuwe winkels openen en het concept blijft zichzelf vernieuwen. De aandacht voor duurzaamheid neemt nog meer toe en ook de online functionaliteiten verbeteren. Never a dull moment!

ONZE CULTUUR

Vriendschap

Teamwork makes the dream work  

Authentiek

Be true to who you are  

Ambitie

Turn your dreams into memories  

Klantgedreven

More than the perfect fit  

#HANGENBIJJC